[Onderwerp] Nieuwe gedachte om de nieuwe reis te leiden

[Onderwerp] Nieuwe gedachte om de nieuwe reis te leiden

In de afgelopen jaren zet Zhangjiakou City zich in om de ontwikkeling van hoge kwaliteit te bevorderen, de groei van groene economie te versnellen en dringt erop aan om echt, sterker te doen, een uitstekende entiteitseconomie te doen als de hoofdaanvalrichting, krachtig ontwikkelen van cultureel toerisme, ijs en sneeuw, Big Data, hernieuwbare energie … Hebei is een goed-off-samenleving met het land, in 2020, de huidige normen van de provincie zijn allemaal bestuurd, 7746 arme dorpen zijn allemaal vermeld, en alle 62 arme provincies hebben een dop genomen. De eerste keer In de geschiedenis elimineert de absolute armoede en.

Zolang er vertrouwen is, wordt het L?ss een goud.

In de afgelopen jaren heeft hij de interne kracht, externe constructie, constante … gerelateerd aan toekomstige ontwikkeling, kleine tot één persoon, groot in een stad, heeft altijd een diep denken nodig. Het tiende congres van de Communistische Partij van de provincie Hebei staat op het punt te worden gehouden.

Het Partij Congres is een belangrijke conferentie die wordt gehouden in het jaar van de 100e verjaardag van het feest, "tweehonderd jaar", en het "14e vijfjarenplan" begon een pre-envelop, gevolgd door een belangrijke vergadering … .

类别: