"Ik wil dit team van een krijger doen"

"Ik wil dit team van een krijger doen"

Bericht en vond een feest voor honderd jaar. Dit is een geweldig moment. Ik ben in de plattelandsgebieden in deze jaren, en ik voel me vooral diep op het plattelandsverandering. De landbouwbelasting geannuleerd en kinderen genieten van negenjarig onderwijs en de constructie van infrastructuur in plattelandsgebieden heeft een hoog niveau bereikt.

Ik geloof dat, ongeacht wat moeilijk, onze partij zal kunnen overwinnen.

Ik zou ook een krijger blijven in dit sterke, grote en glorieuze team. Voor het moederland, voor de natie, voor het leven van de mensen, volg ik onze partij stevig vooruit. Deng Xiaoyu’s Malan Village, Yuping County, Hebei, van Beijing naar Taihang Mountain, duurt ongeveer 4 uur rijden.

Toen de snelweg al meer dan tien jaar geleden naar de welvarende snelweg leidt, begon ik van Beijing om 8:00 uur ‘s ochtends, en de bus vanuit de bus arriveerde de bus vaak in Malands. Deze weg, 77-jarige Deng Xiaoyu is 17 jaar lang verdwenen. "Mensen zullen me vragen, waarom wil je naar Malan Village?" Begin in 2004, Deng Xiaopang in de tijd in Malan, en leerde muziekcursussen voor kinderen in de bergen elk jaar.

Deng Xiaoyang houdt van muziek en kunst, zei ze, zing is een heel gelukkig ding. Als een persoon zal zingen, in het leven, ongeacht wat hij gelukkig is, is het verdrietig, het concert is zijn beste vriend.

Maar toen ik met pensioen was, merkte ik dat Deng Xiaoyu ontdekte dat de barrière van de bergen, bijna de geliefde kinderen liet verloren hun genoegen om geluk te brengen.

Vanaf het begin om kinderen te leren om eenvoudige liedjes te zingen, leer ze om muziekinstrumenten te spelen, de viool te trekken, en houd dan het Malan Children’s muziekfestival vast voor vier opeenvolgende sessies … Beijing’s Deng Mai brengt eindeloze vreugde, kind onze kindertijd vanwege muziek. In de winter van 1943 werd Deng Xiaoyu onder de schaduw van de Japanners geboren in de bergen naast het dorp Malan. Tijdens de anti-Japanse oorlog is "Jinchajie Daily" in de "People’s Daily" gestationeerd in Malan Village. Hier is de plaats waar Deng Xiaoyu is geboren, is ook haar vader Deng Duo, Moeder Ding Yizhen en een groot aantal revolutionaire voorgangers.

Geboren in de leeftijd van oorlog, de groei van het gezin, de ambities van de ouders en ervaring diep be?nvloed Deng Xiaoxi. Voordat hij Tsinghua University leest, werd Deng Xiaopang, die ook hoger werd gelezen, werd ingediend bij de Party-applicatie. Deze applicatie werd vervolgens door haar middelbare school overgedragen aan de universiteit van Tsinghua. Na het betreden van Tsinghua, diende het enthousiasme in het hart aan Deng Xiaoyun opnieuw de aanvraag voor de partij ingediend.

Deng Xiaodong zei dat in dit opzicht, hoewel ouders oude partijleden zijn, ze hen niet gaf welke vereisten. Deng Xiaodong heeft zijn eigen gevoelens: "Het is echt geen nieuw China zonder de communistische partij.

Dit is heel oppervlakkig, en het is ook erg diep. Ons land is vanwege de Communistische Partij, daarvan, een land dat wordt gedrukt door semi-koloniale semi-koloniale samenleving, is een onafhankelijke mensen geworden. "Moeder Ding Yizhen is de omroeper van de oprichtingsceremonie. De vader Deng Tuo duurde lang in de oprichting van New China," Ik denk dat ze de soldaten zijn in het Chinese Communistische team, ik moet ook dit team van krijgers doen.

Hun acties zijn er altijd doorheen geleid.

"Deng Xiaoyang ging het feest binnen om de dag te zweren, is 28 april 1965.

Bij de vorige vergadering is het onderwerp van Deng Xiaoyu "uit Ulantova tot Ulan".

Garin Nalanova is de beroemde balletdanseres in de Sovjet-Unie, is ook een idool van Deng Xiaoyu Youth Age. "Toen ik het feest opnieuw aanmeldde, vertelde mijn leraar me dat ik erachter moest achterhalen wat ik bij de Communistische Partij voegde voor wat. In dat tijdperk hadden de arbeiders niet de mogelijkheid om het ballet, de Wulan Mu, de Wulan, de kuddes in Hermal. Prestaties, geliefd bij het volk van de mensen en de mensen van het land. Ik voel het leven, werk zou meer arbeidsmensen moeten dienen, indien in vergelijking, Wulan Ride is meer bewonderenswaardig. "Deng Xiaoyun zei is de tijd twintig ik heb een eenvoudig en echt idee als ik tegen het feest geconfronteerd wordt. Tijdens de speciale historische periode had ik een grote impact op de familie van Deng Xiaoyu, maar zij frandende, ze had nooit haar vertrouwen en gevoelens van het feest veranderd. Dit is ook de opleiding van haar vader en moeder van haar en haar broer zus. " Ik hoorde dat ik deel ga aan het feest. "Ze worden met name aangemoedigd.

Later heeft mijn moeder altijd tegen me gezegd om in het feest te geloven.

"Waarom wil je naar Malan Village? Waarom is de betekenis van 无 无 自己 自己 自己 时间 自己 给 自己 山 山 山 山 山 山 山 山 山 岚 岚 岚 岚 青 山 山 山 山 山 山 青 山 青 山 青 青 青Natuurlijk is het de moeilijkste en moeilijkste dag van hun leven, maar in termen van geest, dan de meest aangename tijd in hun leven, omdat ze de bijdrage aan het feest hebben op die tijd tot aan de voetafdruk langs de ouders, 77 -Jaar-oude Deng Xiaoyi is nog steeds hulpeloos tussen Beijing en Malang dorp. "Ik geloof dat prachtige muziek altijd mensen zal laten denken aan een prachtige kant in het leven.

Kinderen die opgroeien met muziek, zullen optimistisch zijn en het leven actief behandelen. Deng Xiaoyun zei.

(Reporter Baobo) Bron: Daily Beijing.

类别: